Aanbieding!

Horseware Fly Rug Liner

47,21

Tover een vliegendeken om in een regendeken! Waterdichte onderdeken voor onder verschillende Rambo en Amigo vliegendekens. Gemaakt van lichtgewicht polyester en houdt het paard koel en droog. Geschikt voor de Rambo Hoody Vamoose, Rambo Fly Buster Vamoose, Amigo Bug Buster Vamoose, Rambo Hoody, Rambo Protector and Amigo Bug Rug.

Specificaties:

– Waterdichte en zonreflecterende liner.

– Buitenstof van glad nylon.

– Binnenvoering van glad nylon.

– Waterdicht door middel van Horseware Aquatrans.

– Niet te gebruiken als losse staldeken!

– Geen bijpassend halsstuk.

 

Bijzonderheden:

De Horseware Fly Rug Liner maakt van uw eczeem- of vliegendeken op een hele gemakkelijke manier een waterdichte deken. De Fly Rug Liner is ideaal voor het Nederlandse wisselvallige weer!

De liner kan bevestigd worden aan de Rambo Protector, Rambo Sweetitch Hoody en de Amigo Bug Rug. De liner is voorzien van Leg Arches en heeft een kort onderdeken model. Aan de voorzijde wordt de liner dichtgemaakt door middel van een klittenbandsluiting. De deken wordt aan de voorzijde met een klittenbandsliting aan de buitendeken vastgemaakt en aan de achterkant met clipjes.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.