Zoeken

Veredus Carbon Gel Absolute Front

226,95

Breder, sterker, veiliger: Absolute is de nieuwe grens van absolute bescherming. Veredus heeft het concept van totale bescherming ontwikkeld door het beschermende oppervlak van de gel en koolstof van de buigpees tot de kogel uit te breiden in een innovatieve omgekeerde Y-vorm.

Carbon is het beschermende en ultralichte materiaal bij uitstek. Het gebruik ervan maakt de schaal zeer goed bestand tegen schokken, vooral in de gebieden van de buigpees en kogel, die meer blootgesteld zijn aan het risico van impact van de achter- en aangrenzende benen.

Het membraan van 3 mm van Nitrexgel kan schokken met meer dan 40% verdrijven, wat zorgt voor extra veiligheid en uitzonderlijk comfort.

De nieuwe Carbon Gel Absolute, speciaal ontworpen voor de springsport, verzamelt alle erfenis en kenmerken van de Vento-lijn, handhaaft dubbele ventilatie en zorgt zo voor een uitzonderlijke mate van ademend vermogen en comfort.

Specificaties:

– Bredere en uitgebreidere carbon- en gelbescherming.

– Meer ondersteuning voor de kogel.

– Dubbele ventilatie.

– Aerox microgeperforeerd neopreen.

– 3D mesh geleidestof.

– Elastische banden met snelsluitingen.

– Rico Test RCT gecertificeerde bescherming.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.