LEATHER COLOUR RESTORER

LEATHER COLOUR RESTORER

13,00

Dubarry schoenen en laarzen worden met zorg gemaakt voor langdurig gebruik. Geef u schoenen daarom ook na aankoop de juiste zorg en behandeling met Dubarry-leercrèmes, -reinigers en -conditioners. Het leer zal hierdoor soepel en gevoed blijven, waar u ook naar toe gaat.

Voor intensief gedragen schoeisel heeft Dubarry een Leather Color Restorer ontwikkeld. De kleur herstel creme kan worden gebruikt voor de finish van het gladde leer van Dubarry outdoor laarzen en chelsea enkellaarzen.

 

Black: voor Dubarry leerkleuren Black

Mid Brown: voor Dubarry leerkleuren Chestnut

Dark Brown: voor Dubarry leerkleuren Brown, Black/Brown, Olive en Walnut

Zorg voor gebruik dat het Dubarry schoeisel droog en schoon is

Gebruik een zachte doek of borstel en breng een kleine hoeveelheid crème op het gladde leer aan

Wrijf de crème in cirkelende bewegingen voorzichtig in het leer

Laat 2-3 drogen. Desgewenst met een schone, zachte doek het schoeisel licht nawrijven om de kleur en glans te versterken.

Het bovenstaande is alleen bedoeld als een handleiding voor gebruik op het gladde leer. Probeer eerst een kleine hoeveelheid op een onopvallende plek. Als u tevreden bent met het eindresultaat kan het leer verder worden behandeld. De kleurherstel crème frist alleen de kleur op. Gebruik de Dubarry Leather cream voor voeding van het leer.

 

Let op: Niet gebruiken op nubuck of suede leer

5 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.