Izar de Spaanse beauty

13,95

Izar is mooi en talentvol. Volgens de Spaanse doña Alvarez is hij zelfs het beste paard dat ze ooit gefokt heeft. Ze heeft hem daarom in training gegeven bij dressuurruiter Ignacio. Alvarez moet alleen maar lachen om Izars ongeduld en zijn overmaat aan energie, maar Ignacio wordt er wel eens moe van. Toch doet hij er alles aan om Izar op stal te houden, omdat hij het geld voor de training goed kan gebruiken. Het gaat mis als er geldeisers verschijnen.

Izar is gefokt door de bekende Spaanse paardenfokster Doña Alvarez. Ondanks zijn overmaat aan energie heeft Doña enorm veel vertrouwen in hem.

 

Zijn toekomst heeft een gouden randje. Tot alles misloopt en Izar iets verschrikkelijks meemaakt, wat bijna zijn dood betekent. Op het nippertje wordt hij gered, maar van zijn energie is niets over.

 

Eerst was hij niet te houden, maar nu is hij niet meer vooruit te branden. En dat betekent dat hij het ideale paard is voor Marit, die bang is geworden na een val. Maar wat als Marit hem zijn energie weet terug te geven?

 

Durft ze dan nog wel op hem te rijden?

1 op voorraad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.