Aesculap

Het Duitse merk Aesculap maakt betrouwbare professionele top scheermachines voor dagelijks gebruik. Het merk staat bekend om de lange levensduur van de paardenscheermachines. Er zijn snoer-machines en accuscheermachines en zijn er daarnaast verschillende types voor ieder gebruik.

Lister shearing

Lister Shearing is een van de meest erkende, vertrouwde en wereldberoemde fabrikanten van producten voor het scheren van paarden. Het bedrijf is meer dan honderd jaar geleden opgericht. De Scheerapparaten staan ook bekend om de lange levensduur en is ook zeer professionele machine.

Wahl

In 1911 werd de fabriek van Wahl Clipper Corporation opgericht in Amerika. Wahl is bekend in de kapperswereld maar ook hebben zij degelijke tondeuses en trimmers voor paarden en honden ontwikkeld. 

Sectolin clipper

De SE-210 is een krachtige 10 W scheermachine voor uw paard. Met de 2 inbegrepen oplaadbare batterijen kunt u langdurig en eenvoudig de kleine oppervlaktes van uw paard bijscheren.

Heiniger

Heiniger is een zeer degelijk en kwalitatief goed merk van scheermachines. Het zijn zeer robuuste machines met een lange levensduur.

Geef een reactie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.