Beenbescherming

Beenbeschermers voor paardrijden zijn er om de benen en pezen van u paard te beschermen. In ons assortiment vind u verschillende soorten beenbescherming met ieder hun eigen functie, verkrijgbaar in allerlei hippe kleurtjes, stoere prints en verschillende merken. Zo vind u zeker de beenbeschermers die volledig voldoen aan al u eisen en ook nog eens u look helemaal compleet maken. Hieronder ziet u welke merken u allemaal in de winkel kan aantreffen. Daarbij kunt u lezen wat het merk uniek maakt en waarom deze bij u zouden passen. Benieuwd naar de producten geworden, wij nodigen u graag uit in onze winkel en voorzien u dan van deskundig en eerlijk advies.

veredus

Veredus

Veredus is een toonaangevend merk in beenbescherming voor paarden en heeft een breed scala aan producten. Peesbeschermers worden gemaakt middels speciale technieken en materialen zoals het gebruik van gel en Carbon. Carbon is enorm sterk . De producten van Veredus zijn kwalitatief zeer goed, en tevens wordt er veel aandacht geschonken aan het uiterlijk. Het oog voor detail valt op.

                                    

eskadron beschermers

Eskadron

Eskadron peesbeschermers zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, materialen en kleuren. Eskadron peesbeschermers zijn anatomisch gevormd naar het paardenbeen voor optimale werking en draagcomfort. Zo bevatten de Pro Safe peesbeschermers van het merk memory-schuim dat zorgt voor een perfecte pasvorm. Alle Eskadron peesbeschermers bevatten een zachte voering. Door gebruik te maken van voeringen van neopreen, lamsvacht of gel zijn de peesbeschermers zacht voor het paardenbeen en vangen deze nog beter klappen op. De optie Flexi van Eskadron geeft u paard nog meer bewegingsvrijheid omdat de bovenkant van de peeskap gemaakt is van flexibel kunststof. Hierdoor ontstaat er geen harde rand. Voor meer informatie ontvangen we u graag in de winkel.

woof wear

Woof Wear

Het logo van Woof Wear bevat de riemlijn ‘Protection by Design’. Dit is niet zomaar een reclameslogan – het is de inzet van Woof Wear voor het continu ontwerpen en ontwikkelen van producten met behulp van geavanceerde technologie. Woof Wear maakt gebruik van een  3D Computer Aided Design om hun beenbescherming te ontwikkelen en de nieuwste 3D-scantechnieken om een ​​bibliotheek van ‘virtuele’ paardenbenen in alle soorten en maten op een computer te creëren. Hierdoor kunnen ze de beenbeschermers zo ontwerpen dat hij op verschillende benen past voordat ze het product maken. 

Het resultaat is een peesbeschermer die optimale pasvorm, comfort en bescherming geeft.

lemieux

Le-Mieux

Lemieux is een trendsetter op het gebied van paardenartikelen. Ze werken met goede stoffen en materialen waarin comfort voor het paard voorop staat. Op het gebied van beenbescherming hebben ze een uitgebreide collectie. Je kunt door middel van bandages of beschermers je setje helemaal compleet maken maar ze verkopen ook beenbeschermers speciaal voor de cros of marathon. Producten die goed worden ontvangen door onze klanten door de gebruiksvriendelijkheid en de goede werking en pasvorm. 

br beenbescherming

BR

Br heeft een grote collectie beenbescherming. Voor alle disciplines hebben ze bescherming, voorzien van een goede pasvorm. De meest bekende is de BR event beschermer die te krijgen is in alle kleuren. Deze neopreen gevoerde peeskap geeft de pees bescherming tegen een klap van buitenaf en steun voor het paard. Daarnaast vind u bij ons in de winkel nog veel meer beschermers van BR, denk aan bandages, crossbeschermers, springschoenen enz. 

harrys horse beenbescherm

Harry's Horse

Iedereen geeft zijn paard graag extra steun en bescherming. Harry’s Horse zorgt ervoor dat er voor elke maat paard of pony een beschermer is. Voorzien van een goede pasvorm en in leuke trendy kleuren maakt dat er voor iedereen wel wat bij zit. Er zijn zowel beschermers voor de dressuur te krijgen die het paard veel steun en bewegingsvrijheid geven maar ook voor de springers, waar de beschermer juist de pezen beschermd tegen het inkomen van een achter hoef. Wilt u weten of er iets voor u bij zit neem contact met ons op. 

qhp cross bescherming

QHP

QHP ontwikkeld steeds meer op het gebied van beenbescherming. Naast de gewone collectie peeskappen en bandages die iedereen kent hebben ze ook een speciale crossline opgezet. Deze beenbeschermer voor zowel de voorbenen als achterbenen zijn speciaal ontworpen voor de eventing. De beenbescherming neemt geen water op, stoot vuil af, ademt, geeft bewegingsvrijheid en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Een halfronde polyetheen plaat aan de achterkant beschermt de pees tegen het aantikken. 

Geef een reactie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.