Kleding

De outfit van de ruiter is niet compleet zonder een goede rijbroek en bovenkledingstuk naast natuurlijk een helm en rijlaarzen. Houdt je van een rijbroek met grip of juist niet.  Door de ruime keuze aan merken en modellen is er altijd wel een rijbroek voor u die er tussen.

Pikeur

Het merk Pikeur is niet meer weg te denken in de ruitersport en bij ons in de winkel. Het merk staat beken om zijn zeer hoge kwaliteit en lange levensduur. In de winkel vind u bovenkleding, wedstrijdkleding en rijbroeken van het merk.

Kingsland

Het sportieve merk Kingsland heeft een zeer mooie basis collectie voor kinderen en volwassenen. Het merk staat daarnaast ook bekent om zijn leuke printjes op de kleding.

Ariat

Ariat word vooral gezien als het merk met de super comfortabele jodphurs. ‘eenmaal aangehad, wil je niet anders meer`. Het merk biedt op gebied van schoeisel zeer veel comfort en staat bekend om zijn lange levensduur.

Anky

Anky heeft op het gebied van bovenkleding een ruim assortiment.

Cavallo

Eskadron

Harry`s horse

Het merk Harry`s horse heeft naast een basiscollectie ieder jaar weer verschillende tussencollecties voor paard en ruiter. Zeker voor de ponyruiters is dit altijd een feestje. 

Geef een reactie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.