Zoeken

                                                                                                                             Handschoenen

Handschoenen  voor de paardensporters niet meer weg te denken, het is functioneel en tegelijkertijd  is het ook een modeaccesoire voor de ruiter. Handschoentjes bieden bescherming voor de handen van de ruiter en heb je meer grip op de teugels. Ook word er rekening gehouden met de  verschillende weersomstandigheden en materialen. Hierdoor is er altijd wat passends te vinden voor de ruiter.

Roeckl

Roeckl biedt een ruime keus aan verschillende soorten materialen en kleuren handschoenen. Een groot gedeelte van onze collectie  handschoenen bestaat uit Roeckl. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en comfort!

BR

De Br handschoenen zijn gemaakt van soepel synthetisch leer in combinatie met ademende elastische stoffen voor een optimaal draagcomfort.

Eurostar

Het assortiment van van euro-star bestaat uit ventilerende comfortabele handschoenen. In onze winkel bieden de handschoenen vooral functionaliteit voor bij de warmere dagen.

Harry`s horse

Harry`s horse bied een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het assortiment bestaat voornamelijk uit winter handschoenen en katoenen handschoenen. 

Qhp

Qhp handschoenen er in verschillende soorten en maten. De handschoenen zijn functioneel, modieus en comfortabel voor iedere ruiter. 

Geef een reactie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent.