A A A

Voor de ruiter

De diversiteit aan rijbroeken is bij Vrielink indrukwekkend.

Wij voeren een breed assortiment aan bekende merken, zoals Pikeur, Cavallo, Eurostar,Anky, Kentucky en Horka. Broeken zijn er in alle gewenste dessins, van ruitjes en streepjes tot jeans, maar u kunt ook kiezen voor een broek in de vele mooie seizoenskleuren.

Natuurlijk kunnen wij de kleding ook op maat laten vermaken, voor een perfecte fit, of op bestelling in bijvoorbeeld de door u gewenste teamkleuren.

www.brokxsport.nl www.cavallo.info
   
www.jrsport.nl www.euro-star.de
   
www.hkm.de www.anky.nl

     

Een bezoek aan Vrielink Equestrian and lifestyle store is meer dan de moeite waard.
Niet alleen voor de uitgebreide collectie ruiterkleding van gerenommeerde merken, zoals PK, Anky, BR, Kyra K, Pikeur, Cavallo en Musto, maar ook voor outdoor kleding. De stijlvolle kledinglijnen van Marlboro Classics en Barbour bieden veel keuzemogelijkheden voor dames, heren en kinderen.

De grote collectie rijlaarzen en schoenen van o.a. Petrie, Cavallo, Konigs, Rectiligne en Soubirac worden vakkundig aangemeten bij de klant.
Er zijn veel mogelijkheden in leersoorten, kleuren en modellen. De medewerkers van Vrielink nemen ruim de tijd voor u, zodat u precies krijgt wat bij u past. Ook voor een ruim assortiment outdoor laarzen van bekende merken zoals Dubarry, Aigle en Hunter kunt u terecht bij Vrielink.

De diversiteit aan rijbroeken is indrukwekkend. Vrielink voert een breed assortiment aan bekende merken, zoals Pikeur, Cavallo, Eurostar, Kentucky en Horka.
Broeken zijn er in alle gewenste dessins, van ruitjes en streepjes tot jeans, maar u kunt ook kiezen voor een broek in de vele mooie seizoenskleuren. Natuurlijk kan Vrielink de kleding op maat laten vermaken, voor een perfecte fit, of op bestelling laten maken in bijvoorbeeld de door u gewenste teamkleuren.