Over Vrielink:

"Wij helpen u in het zadel"

Vrielink Ruitersport is voor de liefhebbers van paarden en outdoor een begrip in de regio Apeldoorn. Sinds 1986 is Rein-jan Vrielink actief in de ruitersport en opende hij zijn eerste ruitersportzaak. De ruitersportzaak heeft zich ontwikkeld tot een speciaalzaak die in de loop der jaren verhuisd en verbouwd is om mee te kunnen gaan met de groei van de markt. Sinds december 2018 zijn de deuren aan de Vlijtseweg 192 in Apeldoorn geopend. Op deze nieuwe locatie vindt u een ruime en overzichtelijke ruitersportzaak met een ruime parkeergelegenheid.  Bij Vrielink ruitersport staan service en kwaliteit hoog in het vaandel.

In de winkel vindt u een breed scala aan producten die een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Hoogstaande en kwaliteitsvolle merken bieden een goed aanbod voor de amateur als ook voor professionele ruiter. Onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en jarenlange ervaring, hiermee kunnen ze u goed adviseren en service verlenen. Ook als u met specifieke vragen komt staan ze voor u klaar in onze winkel.

Vrielink Ruitersport is daarnaast gespecialiseerd in zadels, tuigen en reparaties en heeft een goede zadelpasservice aan huis. In de winkel vindt u een groot aanbod aan verschillende merken zadels. Meer informatie kunt u vinden onder service info.